prodaja rezervnih delov

Rezervni deli za viličarje

V kolikor ne potrebujete naših servisnih storitev ampak le rezervne dele za viličarje, vam lahko ponudimo nadomestne dele za vse znamke viličarjev, kot so Linde, Jungheinrich, Kalmar, Still, Mitsubishi, Heli, Clark, Hyster in drugi.

Dostava tudi v 24 urah

Dobavimo vam lahko trakcijske baterije, industrijske gume ter ostalo dodatno opremo. Naročene rezervne dele vam pošljemo ali dostavimo v roku 24 ur oz. v najkrajšem možnem času.


V primeru sklenitve dogovora o dobavi rezervnih delov, vam lahko ponudimo dodatni popust.

Kateri del potrebujete?

Rezervni deli za viličarje morajo biti kvalitetni

Poleg servisnih storitev so v naši ponudbi tudi rezervni deli za viličarje. 

Če ne potrebujete servisa, ampak samo rezervne dele, ste na pravem naslovu. Vendar le, če želite, da so ti originalni in kvalitetni. 

V ponudbi imamo razne dele za viličarje, kot so trakcijske baterije, industrijske gume in druga dodatna oprema, kot so vilice, podaljški vilic, pozicionerji vilic, bočni pomiki in drugo. 

Vsi rezervni deli za viličarje, ki jih boste naročili pri nas, bodo v roku 24 ur že na vašem naslovu. 

Če poleg rezervnih delov potrebujete tudi dodatno opremo, se lahko prav tako obrnete na nas. 

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami vam bomo pomagali izbrati kvalitetnega dobavitelja, da boste lahko čim prej nemoteno opravljali svoje delo. 

 

Če z nami sklenete dogovor o dobavi rezervnih delov, vam nudimo še dodaten popust.

Naši rezervni deli vas ne bojo pustili na cedilu

Rezervni deli za viličarje iz naše ponudbe nudijo visoko varnost in zanesljivost. Samo s kvalitetnim materialom lahko zagotovimo brezhibno delovanje, s tem pa viličarju podaljšamo tudi življenjsko dobo.

Ker ne želimo, da bi produktivnost vašega posla trpela, vam rezervne dele dostavimo v najkrajšem času.   

Različne znamke rezervnih delov

Pri nas lahko kupite rezervne dele za viličarje različnih znamk, kot so Linde, Jungeinrich, Still, Mitsubishi, Kalmar, Heli, Clark in drugi. 

Ker se zavedamo, da je brezhibno delovanje in kvaliteta materiala zelo pomembna, imamo na voljo samo origiranlne in kvalitetne nadomestne rezervne dele. 

Popravilo in servis viličarjev

Če so rezervni deli za viličarje kvalitetni, je možnost, da pride do okvare zelo majhna. S tem pa so tudi zmanjšani stroški za popravilo viličarjev.

Kljub temu da so viličarji redno vzdrževani, pa se lahko zgodi, da pride do kakšne okvare. 

Največkrat do tega pride zaradi delovne nesreče, obrabe materiala ali pa zaradi težkih pogojev med delom. V tem primeru vas nima kaj skrbeti, saj imamo na voljo servisno službo 24 ur na dan vse dni v tednu.

Ker imamo polno opremljeno mobilno enoto, lahko servis viličarjev opravimo kar na licu mesta. Če gre za manjšo napako, jo lahko hitro odpravimo, v primeru, da gre za večjo okvaro, pa viličar odpeljemo v našo delavnico in vam damo nadomestnega. 

Naši izkušeni in profesionalni serviserji bodo poskrbeli, da bo vaš viličar pripravljen v najkrajšem možnem času, verjetno že v enem dnevu.

Zavedamo se, da le s kvalitetnim materialom lahko dosežemo brezhibno in natančno delovanje viličarja. Poleg tega pa bo tudi poskrbljeno za vašo varnost.

Če so uporabljeni samo kvalitetni rezervni deli za viličarje – Vilfis d.o.o., poskrbimo, da bo viličar deloval dlje, hkrati pa boste lahko aktivno podaljševali garancijo. 

Če pride do okvare, imajo naši serviserji lažje delo in lahko viličar popravijo v zelo hitrem času.

Če ne potrebujete servisa, ampak samo rezervne dele, jih lahko naročite pri nas. Mi pa bomo poskrbeli, da bodo v roku 24 ur že v vaših rokah.